Adéu Xumet!

El xumet pot proporcionar als nadons calma, distracció temporal, ajuda a conciliar la son, a alleugerir les molèsties durant un vol... però també pot interferir en la lactància materna, en la dentició o crear dependència.

Per això és molt important el moment i tenir eines davant la retirada d'aquest, pel què oferim ajuda a tots els pares i mares amb la unitat del xumet.

Què és la unitat del xumet?
Sabem que la retirada del xumet és un moment crític per pares i fills, per aquest motiu hem creat la unitat del xumet, una unitat especialitzada formada per odontòlegs i fisioterapeutes pediàtrics, encarregats d’acompanyar, guiar i assessorar les famílies, abans, durant i després de la retirada del xumet.

Com ho fem?
- valoració i seguiment de la dentició
- valoració i seguiment de la posició lingual i deglució
- assessorament familiar, triem el moment òptim segons el desenvolupament i la dentició del petit, per dur a terme la retirada del xumet, fem un acompanyament durant el procés
- tracte especialitzat, dissenyant les sessions amb activitats lúdiques perquè els vostres fills es sentin els reis de la clínica

I per les escoles bressol?
A les escoles bressol oferim sessions grupals del nostre equip professional per treballar la retirada del xumet d’una forma lúdica.
Aprofitem l’interès innat pel joc, per treballar la participació del nen en aquest procés i fer-lo partícip en tot moment.

No dubteu en demanar informació sense cap compromís!

Telèfons: 931463514 / 693256414
e-mail: info@saldanafetscher.cat

Compartir aquest post